Bemutatkozás

A megfelelő szakképzettséggel és naprakész tudással rendelkező szakemberek hiánya Magyarország és Európa nyugati országaiban egyaránt komoly kihívások elé állítja a termelő vállalkozásokat. Az ipari vállalatok, amelyek a termelés, az európai gazdasági növekedés motorjai lehetnének, megfelelő szakemberek híján messze kapacitásuk alatt teljesítenek.

A Movers and Shakers Oktatási Kft. azzal a céllal jött létre, hogy olyan szakmai ismereteket, tudást és gyakorlatot biztosítson a képzésein résztvevők számára, amelynek birtokában mind Magyarországon, mind Európában megnyílik számukra a lehetőség a szakmai fejlődés, elismertség és megbecsülés, valamint nem utolsósorban a magasabb jövedelem felé.

Képzéseinket kizárólag oktatászervezőként végezzük. Az oklevél kiállítását minden esetben a képzőintézmény végzi.

Keressen minket: info@mash-edu.com

Szakmai képzéseinket elsősorban gépészeti, építőipari, szállítmányozási területen működő vállalkozások, illetve ezeken a szakterületeken dolgozó, vagy eziránt érdeklődő felnőttek számára ajánljuk. Tisztában vagyunk azzal, hogy a szakmai tudás és gyakorlat megléte önmagában még kevés a sikerhez, ezért a szakmai képzések mellett, számítástechnikai, idegen nyelvi tanfolyamokat, készségfejlesztő tréningeket is kínálunk, amelyek hozzájárulnak a tudás teljes körű kibontakoztatásához.

Legfőbb törekvésünk, hogy német szakmai tanácsadók és szervezetek segítségével, olyan képzéseket szervezzünk, amelyek a hazai és a hazánkban befektető német ipari vállalatok által támasztott elvárásoknak, mind tartalmi, mind minőségi szempontból maximálisan megfelelnek.

Keressen minket: info@mash-edu.com

A Movers and Shakers Oktatási Kft. vállalatok számára kidolgozott képzései biztosítják, hogy a gazdálkodó szervezetek olyan gyakorlatorientált képzési programok révén fejlesszék munkatársaik szakmai kompetenciáit, amelyek segítségével a cég egészének termelékenysége, versenyképessége, eredménye mérhetően fejlődik.

Keressen minket: info@mash-edu.com

Képzéseinket kizárólag oktatászervezőként végezzük. Az oklevél kiállítását minden esetben a képzőintézmény végzi.

Magánszemélyek részére szervezett csoportos tanfolyamainkra szeretettel várjuk azon résztvevőket, aki a legmodernebb szakmai ismeretekkel kívánják fejleszteni, kiegészíteni eddigi ismereteiket, ezáltal növelni esélyeiket a hazai és a nemzetközi munkaerőpiacon.

A Movers and Shakers Oktatási Kft. oktatói több éves, az adott szakterületen szerzett gyakorlati tapasztalattal rendelkező szakemberek, akik a legmodernebb ismereteket a résztvevők igényeinek megfelelő módszerekkel képesek átadni, ezáltal biztosítva, hogy résztvevőink a gyakorlatban is képesek legyenek alkalmazni a képzésen tanultakat.

Képzéseinket nemcsak Budapesten, de megrendelői igény esetén az ország egész területén megszervezzük.

Képzéseinket kizárólag oktatászervezőként végezzük.
Az oklevél kiállítását minden esetben a képzőintézmény végzi.

Kérdései esetén készséggel állunk rendelkezésére, keressen minket bizalommal. info@mash-edu.com

 

Movers and Shakers Oktatási Kft.