Általános képzések

Konfliktus- és stresszmenedzsment

Konfliktus- és stresszmenedzsment

Felnőttképzési engedéllyel rendelkező képzés, felnőttképzési engedély száma: E-001175/2015

A munkahelyen és a magánéletben egyaránt elkerülhetetlen, hogy napi szinten ne szembesüljünk kisebb-nagyobb konfliktusokkal, enyhébb vagy súlyosabb stresszhelyzetekkel. A konfliktusok és a stressz egyaránt képes pozitív hatást gyakorolni életünkre, ez azonban csak abban az esetben igaz, ha képesek vagyunk azokat hatékonyan kezelni, saját és környezetünk javára formálni.

Projektmenedzsment

Projektmenedzsment

Egy nagy volumenű munka sikeres megvalósítása nemcsak az eredménnyel, hanem a ráfordított idővel és energiával is mérhető. A tervezés, az előkészítés, a felelősök meghatározása és a határidők betartása kulcsfontosságú tényezők, amelyek hozzájárulnak az eredményes megvalósításhoz. Képzésünk segít abban, hogy Ön is képes legyen projektekben gondolkodni, a feladatokat hatékonyan megszervezni, és a megvalósult objektívan értékelni. Ezáltal gyorsabban és szervezettebben tudja végezni napi feladatait is.

Ügyfélszolgálati kommunikáció

Ügyfélszolgálati kommunikáció

Az ügyfélnek mindig igaza van? Ha ez nem is feltétlenül van így, az biztos, az ügyfélnek mindig igazat adunk! Ezt azonban nem egyszerű megtenni, pláne nem mosolyogva, őszintén. Ügyfélszolgálati kommunikáció tréningünk nem garantálja, hogy a jövőben elkerülik cégét, munkatársait a problémás ügyfelek, de azt igen, hogy kollégái mesterien megoldanak majd minden kommunikációs helyzetet, ezáltal ügyfeleik elégedetten távoznak Öntől, és örömmel térnek vissza!

Vállalkozási ismeretek

Vállalkozási ismeretek

Saját vállalkozást vezetni felelősségteljes, de egyben nagyon izgalmas és örömteli feladat is. Létrehozni valami újat, megvalósítani a régóta dédelgetett álmokat, belépni a sikeres vállalkozók közé azonban sok buktatóval is jár. Alapvető pénzügyi, gazdasági, jogi ismeretek hiányában könnyen rémálommá válhat a saját vállalkozás. Képzésünk segítségével a kezdő vállalkozók megszerezhetik azokat az ismereteket, amelyek elengedhetetlenül fontosak egy cég létrehozásához és sikeressé tételéhez. Vegyen részt képzésünkön, és indítsa el Ön is álmai vállalkozását.